Coaching

Beschrijving

Ga persoonlijk aan de slag met een COACH van The Boost Factory. De coach helpt jou inzicht geven in een belangrijk vraagstuk. Dat kan zijn omdat je op zoek bent naar een nieuwe baan of omdat je beter tot je recht wilt komen in je huidige functie. Het kan ook een persoonlijke vraag zijn. Bijvoorbeeld zicht op jouw manier van denken, het verbeteren van jouw communicatie met anderen of het creëren van meer energie. 

In 5 online sessies online ga jij één op één aan de slag met een personal coach. Na jouw aanmelding ontvang je een intakeformulier. Jouw antwoorden zijn input voor het eerste gesprek waarin jouw coachvraag helder wordt en een actieplan wordt gemaakt.

Tussen de gesprekken door werk jij aan opdrachten of pas jij nieuwe inzichten toe in jouw dagelijks leven. Hierop reflecteer je dan samen met de coach tijdens de online coachsessie. 

Een coachgesprek duurt 45-60 minuten. 

Samen met een coach zorg je ervoor dat de nieuwe kennis en inzichten optimaal worden ingezet in jouw leven.  

Mogelijke coachvragen:

  • vinden van een andere baan; 
  • het vergroten van persoonlijke effectiviteit; 
  • het verbeteren van prestaties;
  • inzicht in wat jou energie geeft en wat jou energie kost;
  • aanscherpen van je communicatieve vaardigheden;
  • verbeteren van persoonlijke relaties.

Prijs

Een pakket van 5 coachgesprekken is € 900,- exclusief 21% btw. 

Meer weten?

Heb je interesse in coaching en wil je jouw coachvraag nog verder aanscherpen. Bel ons op 085 – 130 84 76. Onze leeradviseurs gaan graag met jou in gesprek. Of mail naar info@theboostfactory.nl.

Schrijf je in!

Wil jij graag aan de slag met een coach? Klik op de button hiernaast. Via de mail kun jij ons dit weten. Klik en wij nemen contact op voor een intake gesprek.