Contact

FOUNDING PARTNERS

THE BOOST FACTORY

Onze kernwaarden zijn

  • Resultaat gericht
  • Open en eerlijke communicatie
  • Direct
  • Professioneel
  • Plezier
  • Vakmanschap

ONS TEAM

BOB VAN DER HEIJDEN

Mijn naam is Bob van der Heijden, na een studie diergeneeskunde ben ik 16 jaar werkzaam geweest als paardendierenarts. In 2011 ben ik begonnen met diverse opleidingen wat heeft geresulteerd in een certificering als coach, mediator en trainer. In de laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de keuze processen die mensen inzetten en waarmee ze hun denken en handelen beïnvloeden. Concreet vertaald naar een werksituatie betekent dit; hoe komen we tot een beslissing (onze motivatie), wat zijn onze alternatieven en wat betekent deze beslissing voor mijn team (relatie en betrokkenheid).
In mijn rol als coach, mediator of trainer maak ik veel gebruik van zelfreflectie. Ik ben ervan overtuigd dat mensen heel goed in staat zijn een oplossing te vinden voor de uitdagingen die ze ervaren, wanneer ze naar hun eigen proces te kijken. Een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van een team is iets waar ik grote voldoening uit haal.

MARLEEN KORTEN

Hallo, ik ben Marleen Korten (1982) van huis uit Organisatiepsycholoog en als trainer en coach 12 jaar in vaste dienst geweest bij twee trainingsbureaus: de Baak en Schouten & Nelissen. Vanaf 2018 ben ik zelfstandig trainer en onderdeel van het team van the Boost Factory.  Gedurende mijn loopbaan heb ik o.a voor de technische en bancaire sector gewerkt, waarbij persoonlijk leiderschap de rode draad vormde. Assertiviteit en transparantie zijn in veel van mijn trajecten thema’s die terugkomen. Jezelf uitspreken en de ander durven aanspreken is een kunst waar je de rest van je leven enorm veel aan hebt! Mijn ervaring is dat veel mensen toch altijd even een drempel over moeten, maar zodra ze zich uiteindelijk gaan uitspreken dat veel impact heeft op hun werkrelaties en het resultaat.

Mijn manier van werken in training- en coachsessies is ervaringsgericht, waarbij ik het belangrijk vind dat je het geleerde meteen de volgende dag op je werk kan toepassen. Ik combineer diepgang met luchtigheid en kan met humor en confrontatie de juiste snaar raken. Klanten en deelnemers ervaren mij als enthousiasmerend, toegankelijk, pragmatisch en iemand die hen spiegelt. Ik woon in hartje Utrecht met Has en mijn twee zoontjes. In het weekend komen de twee kinderen van mijn vriend er nog gezellig bij. Ik doe aan yoga, ben graag in het bos en kan echt genieten van goede wijn.

HANNY POST

Als ervaren trainer, coach, procesbegeleider en bedrijfsfysiotherapeut beschik ik over ruime ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap en ontwikkeling, samenwerking in teams, gezondheid en duurzame inzetbaarheid en creatieve ideeën ontwikkelen en innovatietrajecten.

In mijn trainingen en coaching baseer ik mij bij voorkeur op de principes en uitgangspunten van NLP, Oplossingsgericht Werken, Nieuwe Autoriteit en Provocatief Coachen en Creatief Denken.

Humor, aandacht voor iemands sterke punten en goede relaties vind ik belangrijk. Ik denk graag mee bij lastige vraagstukken en zit nooit zonder ideeën over passende werkvormen en creatieve oplossingen. Ik zie altijd mogelijkheden voor een volgende stap.

Rode draad in mijn loopbaan is beweging en veerkracht. Vroeger -als fysiotherapeut- vanuit een lichamelijke invalshoek en nu als trainer en coach richt ik mij op de behoefte van mensen om mentaal in beweging te komen en veerkracht te ontwikkelen.

Leren en ontwikkelen ervaar ik als een boeiende reis en ik neem graag een reisgezelschap mee.

“If you take a step into the unknown you must know that one of two things will happen: you will find solid ground to stand on or you will be taught how to fly.” (Bewerkt naar een gedicht van Patrick Overton)

KATRIEN DE NIJS

Als mental coach en trainer geloof ik er in dat iedereen een motivator in zich heeft. Men heeft soms wat hulp nodig om deze innerlijke motivator te vinden en te activeren. Als je leert inzien wat jouw kernwaarden zijn en waar je echt voor wil gaan, zowel op je werk als privé, kan je je innerlijke motivator activeren. Vanuit hier ga je makkelijker keuzes maken, creëer je meer focus en helderheid.

Ik help jou om je innerlijke motivator te activeren en impact te maken. Dit doe ik onder andere doormiddel van beweging, bewustwordingsoefeningen en humor. Met een positieve blik creëer ik een vertrouwde omgeving waar inzichten naar bovenkomen en talenten helder worden. Mijn motto is dan ook: “ Het allerbeste wat je voor de wereld kan doen, is het beste maken van jezelf ”

TRUDY RAVENSBERGEN

Trudy werkt als business consultant, coach en trainer. Zij gelooft dat ieder individu zelf de belangrijkste sleutel tot verandering is. Soms is het nodig om jezelf wakker te schudden of tijd te nemen voor reflectie om zo weer het beste uit jezelf te kunnen halen.

Ik geloof heel sterk in het volgen en vormgeven van je eigen passie. Hoe werkt dit voor mij? Ik combineer meerdere type werkzaamheden naast elkaar. Ik vind het leuk om grote verandertrajecten bij organisaties te begeleiden waarbij het altijd gaat om het veranderen van gedrag- en gedachtenpatronen. Daarnaast begeleid ik Young Professionals binnen traineeprogramma's, geef ik trainingen, coach ik één op één en ik heb samen met een vriendin een internetplatform voor de drukke vrouw www.zook.nl.

Ik heb de afgelopen 25 jaar functies vervuld waarin ik de harde kant van een organisatie (strategie & besturing) combineerde met de zachte kant (cultuur & leiderschap). Ik heb all round ervaring opgedaan bij internationale organisaties, ook op managementniveau. Qua werkervaring heb ik bij internationale organisaties gewerkt die symbool staan voor de ‘oude economie’ als voor organisaties die meer vanuit waarden zijn aangestuurd en gedreven.

Specialiteiten:  Change, Leiderschap, Teamcoaching High Performing Teams, Talentontwikkeling,  Diversiteit en MBTI.

DESIREE ROOKS

Heb de moed om het allerbeste van jezelf te onderzoeken, te omarmen en SHOW it.

Waarom veranderen, als je toch al goed bent? Iedereen is uniek zoals hij of zij is. Veranderen is lastig als je volwassen bent. Ik geloof er echt in dat het niet gaat over veranderen, maar over jezelf vanuit jouw kracht te laten zien en horen. Het neerzetten van jezelf vanuit jouw kracht, dat is een kunst. Dit heeft te maken met jezelf goed willen kennen, weten wat je wilt neerzetten, angsten te ontmoeten en te overwinnen, je schaduw kant erkennen, regie nemen over jezelf en jouw lef te gebruiken.  Na ruim 15 jaar als trainer – consultant is dit één van de belangrijkste conclusie die ik heb getrokken. In elke training of coaching ging en gaat het namelijk nog steeds over deze essentie. Wie ben ik, wat wil ik en hoe zet ik dat in de wereld?

Ik ben een verbindende trainer en consultant. Ik kijk naar talenten van mensen en help om deze optimaal te benutten binnen hun organisatie. Mijn manier van werken kenmerkt zich, door samen hard te werken, verdieping, scherpte en humor. Ik laat de mensen sprankelen, waardoor ze zowel privé als zakelijk het beste uit zichzelf halen en resultaten behalen.

WORK HARD & HAVE FUN.

JUDITH WARMERDAM

Welkom bij The Boost Factory! Ik geniet ervan en ben trots dat we bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens. Van onze klanten. En van ons team.

Wat me keer op keer raakt in elke training is dat als je echt eerlijk naar jezelf bent, dan weet je wat je belangrijk vindt en wat je het liefst zou willen zeggen of doen. Daar eerst inzicht in krijgen, in jezelf, is een grote toegevoegde waarde. Signalen leren herkennen bij jezelf of iets je zint of juist niet zint. Om van daaruit jezelf steeds meer en vaker uit te spreken op momenten die voor jou belangrijk zijn. Gerelateerd aan wat je doel is. Want uitspreken om het uitspreken, daar houd ik niet van. Het (business) doel voor ogen hebben, is daarin essentieel. En dan je zegje doen, op een manier die bij jou past. In je eigen woorden. Met respect voor je gesprekspartner. En daar word ik blij van, als mensen me dan na een training appen en schrijven dat ze het gesprek zijn aangegaan en dat er iets verandert in hun werk.
Deze missie, leren durven zeggen wat je denkt, voelt en vindt met behoud van de relatie, staat in iedere training van ons centraal.

Naast mijn rol binnen The Boost Factory geef ik voor het IEP in Nijmegen de NLP Practitioner Opleiding. Ik ben IA-NLP gecertificeerd. De fijngevoeligheid in communicatie die daar centraal staat, boeit me iedere dag weer.

MAUD VERDEL

Je kunt bij mij terecht voor creatieve trainingsconcepten, projectmanagement in (marketing)communicatie, conceptontwikkeling en de uitvoering van mediaproducties.

Samenwerking is voor mij belangrijk omdat mensen elkaar inspireren. Door inhoud te bewaken, disciplines bij elkaar te brengen, mensen te enthousiasmeren en elkaar aan te vullen, weet ik zaken goed te coördineren en gezamenlijk mooie resultaten te bereiken.

Mijn startpunt is meedenken in oplossingen en kansen. Daarom luister ik altijd vanuit ‘waarom?’ en koppel ik de vraag graag aan een doelstelling. Zo ben ik goed in staat wensen en doelen van opdrachtgevers tot uitdrukking te brengen in uiteenlopende communicatie-uitingen en videoproducties, om zo tot een doeltreffend resultaat te kunnen komen.

 

 

WIES VAN DER ZEE

Ik ben in mijn trainingen op zoek naar sleutelmomenten waarin mensen zich realiseren wat ze doen met welk effect. Er komt een zachte confrontatie met henzelf om van daar uit te kijken naar andere manieren van communiceren, met andere gevolgen. Als daar een verhelderend inzicht komt, waardoor communicatie ietsje grijpbaarder wordt, is mijn doel bereikt. Dat doe ik op een energieke, actieve wijze met veel ruimte voor eigen inbreng en lol.

Door mijn achtergrond in het theater denk ik buiten de gebaande paden en kom ik snel tot actie en creëren. Door in het moment tegenspel te geven, gaat het leven en wordt het tastbaar en concreet. En bovenal gewoon leuk! Humor en plezier zijn onvermijdelijk en onmisbaar bij mijn trainingen. Daar gebruik ik ook mijn didactische vaardigheden bij die ik opgedaan heb tijdens mijn opdrachten en mijn opleiding tot trainer bij Karin de Galan’s School voor Training.