Duurzame inzetbaarheid

Onze visie is organisaties ondersteunen die werk maken van de ontwikkeling van hun medewerkers, betrokkenheid en gezondheid . Omdat wij geloven dat dit bijdraagt aan een professionele werkcultuur waarbij organisaties duurzaam succesvol hun doelen kunnen behalen. Waarbij het niet gaat om altijd beter en meer. Maar juist om passend en gezond. 

Wat levert dit op?

  • Verhoging van het ervaren werkplezier.
  • Een lager ziekteverzuim
  • Hogere arbeidsproductiviteit van het werknemersbestand.
  • Future proof medewerkers.

Hoe doen wij dit?

Ons programma voor organisaties die aan de slag willen met het duurzaam inzetten van haar medewerkers bestaat uit vier elkaar versterkende elementen. Per klant bekijken wij de intensiteit van het programma. 

1. PERSONAL BRANDING – medewerkers krijgen handvatten waarmee ze zicht krijgen op hun talenten en de wijze waarop zij dit kenbaar kunnen maken richting anderen.

2. VITALITEIT BOOST YOUR HAPPINESS – medewerkers krijgen handvatten hoe zij meer grip krijgen op hun tijd, energie en plezier. Ofwel inzicht in wat belangrijk voor hen is in hun dagelijks leven zodat de juiste keuzes worden gemaakt ten behoeve van een gezonde relatie tussen werk en privé. 

3. COMMUNICEREN MET IMPACT SPEAK UP – Wij leren medewerkers om zichzelf op een krachtige wijze te kunnen uitspreken op het moment van impact en met het behoud van de relatie.

4. COACHING – Voor het duurzaam toepassen en ontwikkelen bieden wij individuele en peer to peer coaching toe.  

Aanvullend werken wij samen met een professionals die zijn gespecialiseerd in specifieke onderwerpen op het gebied van voeding, slaap en fysieke gesteldheid.