Maatwerk

"Een kleine investering, een groot rendement."
Daniel Köhler
HEAD OF OPERATIONS AND PRODUCT MANAGEMENT
DE TRIODOS BANK

BOOST your business

Wij creëeren beweging in organisaties en helpen organisaties bij het verbeteren en maximaliseren van de prestaties van hun medewerkers. Onze focus is communicatie en vertrouwen tussen medewerkers. Welke professionele samenwerkingscultuur is hiervoor nodig? Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van maatwerk is de dagelijkse praktijk van de medewerker, manager of een team. Welk gedrag en welke mindset is nodig om de gestelde doelen te behalen? Wij kijken welke interventies het beste kunnen worden ingezet. Cut the crap. Geen eindeloze trainingen en klasjes. Maar wel interventies met een maximale impact in werkpraktijk van de deelnemers.  Leren met elkaar en van elkaar. En de nieuwe mindset en werkwijze inbedden in bestaande settings en oude patronen doorbreken. Wanneer je als organisatie in staat bent om het maximale uit jouw sociaal kapitaal te halen dan kun je als organisatie excelleren.  hierv

Maatwerkmogelijkheden

Powerlabs

Het vertrekpunt voor alle leerinterventies. De taken en verantwoordelijkheden van de medewerkers. Waarvoor staan zij opgesteld? Welk concreet gedrag is hiervoor nodig? En welke mindset is ondersteunend?

Strategiesessie

Op een interactieve enthousiasmerende wijze ervoor zorgdragen dat een strategie wordt vertaald naar gemeenschappelijke beelden en concreet voorbeeld gedrag dat nodig is om de gestelde targets te behalen.

On demand

Tools die ervoor zorgen dat de medewerkers 24/7 toegang hebben tot een online leeracademy die toegankelijk is vanaf verschillende devices.

Videocoaching

Een op een coaching op afstand om ervoor te zorgen dat de nieuwe kennis en vaardigheden optimaal worden geborgd in de dagelijkse praktijk van een individuele medewerker.

Intervisie

Leer samen met collega's. Stimuleer elkaar om nieuwe inzichten toe te passen op de werkvloer. Houd elkaar scherp, stimuleer elkaar en help in het maken van beslissingen. bij dilemma's.

Ontwikkelprogramma's

Op maat gemaakte leerprogramma's voor speciale doelgroepen binnen de organisatie. Die medewerkers helpt hun eigen doelen helder te formuleren, grip te krijgen op de juiste mindset en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden.