Privacy verklaring

Privacy Statement The Boost Factory

Super leuk dat je interesse hebt om een opleiding, training of workshop te gaan volgen bij The Boost Factory! Of misschien heb je er al 1 gevolgd.

Onze privacy statement gaat over welke persoonsgegevens The Boost Factory verzamelt. En met welk doel we dan doen. Ten alle tijden zullen wij zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens. The Boost Factory respecteert jouw privacy. Met dit privacy statement willen wij duidelijk maken waarom wij bepaalde informatie verzamelen en hoe we jouw privacy beschermen.

The Boost Factory is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens en handelt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  1. Welke gegevens worden verwerkt?

In de volgende situatie verzamelen wij gegevens die je aan ons verstrekt.

  • Bij een inschrijving voor een training
  • Bij een aanvraag van een brochure
  • Bij de aanvraag van een contactmoment via e-mail of telefoon
  • Tijdens het volgen van een training

The Boost Factory verzamelt de volgende gegevens met betrekking tot jouw training: naam van de training, startmoment, plaats, aanwezigheid, feedback. Daarnaast verzamelen we de volgende persoonsgegevens; naam, achternaam, geboortedatum, e-mail, telefoonnummer, opleidingsniveau en functie. Met betrekking tot de facturatie vragen wij het volgende: factuuradres, contactpersoon.

  1. Voor welk doeleinde worden je gegevens verwerkt?

Training
Om deel te kunnen nemen aan een training hebben we van jou een inschrijving nodig. Met deze inschrijving geef je The Boost Factory toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt ten behoeve van de klantenadministratie, facturatie en het verlenen van toegang tot (online) cursusmateriaal en (elektronische) toezending van informatie over (E-learning) opleidingen of trainingen, en daaraan gerelateerde producten en diensten van The Boost Factory. Tijdens de intake vragen we om informatie met betrekking tot jouw werkervaring en leerdoelen. Onze trainers hebben toegang tot jouw gegevens om het programma vorm te kunnen geven en optimaal aan te laten sluiten op jouw leerwens.

Nieuwsbrief
Naast informatie over jouw training, kun je ook aangeven of je mailings met inspiratie, lessons learned en oefeningen van The Boost Factory wilt ontvangen. Uiteraard kun je te allen tijde onderaan de mail jouw voorkeuren aanpassen of je volledig uitschrijven voor alle mailings.

  1. Bewaartermijn

Na afloop van jouw training worden je persoonsgegevens niet automatisch verwijderd. De bewaartermijn van jouw gegevens wordt bepaald aan de hand van je ontwikkelpad en leerbehoefte. Je behoudt toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving en kunt online doorgaan met leren. Je mag ten alle tijden het verzoek indienen om jouw account te laten verwijderen, dit kan door een mail te sturen naar info@theboostfactory.nl.

  1. Wie kunnen er bij mijn gegevens?

Transparantie, verantwoordelijkheid en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. De trainer heeft toegang tot jouw contactgegevens om je te kunnen ondersteunen tijdens de training waar dat nodig is. The Boost Factory is verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens en onze trainers zijn verwerkers. Op grond van artikel 28 AVG moet de verwerking die een verwerker voor een verwerkingsverantwoordelijke uitvoert, geregeld worden in een (verwerkers)overeenkomst. Al onze docent/trainers hebben een verwerkersovereenkomst getekend om jouw persoonsgegevens te beschermen en jouw privacy te waarborgen. Jouw gegevens zullen niet verkocht worden aan derden, daarnaast zijn je gegevens beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen.

  1. Veranderingen

Dit privacy statement is afgestemd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en is voor het laatst op 10-4-2018 gewijzigd. Wij raden aan om het privacy statement regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

  1. Welke rechten heb ik?

Als deelnemer aan een training van The Boost Factory heb je een aantal rechten welke onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vallen.

  • Het recht op dataportabiliteit: Het recht om op jouw verzoek persoonsgegevens over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
  • Het recht om The Boost Factory opdracht te geven om al jouw gegevens definitief uit ons systeem te verwijderen.
  • Recht op inzage: het recht om in te zien welke gegevens we van jou verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: het recht om de persoonsgegevens aan te passen of te wijzigen.
  • Het recht op beperking van de verwerking: het recht om minder gegevens te laten verwerken.
  • Het recht met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering: het recht op een menselijke blik bij besluiten.
  • Het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking.
  1. Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die jouw computer, tablet of mobiele telefoon ontvangt als je een website bezoekt. Cookies maken het bezoek aan de website van The Boost Factory gebruiksvriendelijker. Volgens de wet mogen wij cookies op je apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we je toestemming nodig.

Analytische cookies

The Boost Factory maakt gebruik van Google Analytics. Zo is het mogelijk dat er cookies worden geplaatst van Google Analytics met als doel data te verzamelen om je uiteindelijk een optimale gebruikerservaring te kunnen geven. Door middel van het verzamelen van data via Google Analytics krijgen wij inzicht in het gebruik en kunnen deze statistieken worden toegepast op haar website.

De Cookies van Google worden na maximaal twee jaar verwijderd. Google deelt je gegevens niet met derden. Lees hier het Privacy Statement van Google.

  1. Vragen of opmerkingen?

Als deelnemer heb je te allen tijde het recht om de toestemming tot het verwerken van (persoons)gegevens digitaal in te trekken, dit kan door een mail te sturen naar info@theboostfactory.nl.

Heb je andere vragen of opmerkingen met betrekking tot jouw persoonsgegevens of heb je vragen over dit Privacy Statement? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch of via de mail. Mochten we er samen niet uitkomen dan kan je ook contact opnemen met de toezichthouder; www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

The Boost Factory

Prof. Fischerlaan 11
3572 MA Utrecht
Telefoon: 06-24884309
Email: info@theboostfactory.nl