Speak Up

Beschrijving

In deze training COMMUNICEREN MET IMPACT van The Boost Factory leer je krachtig te zeggen wat je denkt, voelt en vindt.  Met behoud van je relaties en op het moment van impact.
Jouw communicatie met anderen verbetert omdat je veel makkelijker in staat bent om dingen die je bezighouden op tafel te leggen. En hardop uit te spreken richting anderen.

Als professional leer je je duidelijk uit te spreken over zaken die functioneel en persoonlijk van belang zijn. Met als doel dit op een professionele en effectieve manier te communiceren. Zodanig dat de ander jouw boodschap begrijpt. Je durft te zeggen wat je bezighoudt, wat jouw grenzen, wensen en ideeën zijn.  

Communiceren met impact betekent dichtbij jezelf blijven, oog hebben voor hoe de ander een situatie bekijkt, en bijdragend aan jouw rol binnen de organisatie of persoonlijke doelen en wensen.

Wat levert deze training op?

  1. Een verbetering van jouw communicatieve vaardigheden. Je leert hoe je krachtig een boodschap kan verwoorden en hoe je deze het beste overbrengt. Zodat de ander begrijpt wat jij bedoelt en open staat voor wat jij wilt zeggen.
  2. Vanuit zelfvertrouwen flexibel jouw communicatiestijlen kunnen toepassen. 
  3. Een positieve mindset waarmee jij jouw doelen succesvol behaalt.
  4. Meer grip op jouw manier van denken en handelen.
  5. Zicht op jouw belangrijkste waarden.
  6. Zicht op jouw belangrijkste doelen.
  7. Meer rust in je hoofd, meer plezier en meer grip op je tijd. 

Prijs

Deelname aan deze workshop kost € 1170,- exclusief 21% btw. 

Zo haal jij met ons het maximale uit de training

Ik wil meedoen!

Wil jij meedoen aan deze training? Klik op de button hiernaast. Via de mail kun jij ons laten weten wanneer jij mee wilt doen aan deze training. 

Speak Up leer jij in vijf stappen

Meer informatie

Heb je interesse in deze training en wil je jouw leervraag nog verder aanscherpen. Bel ons op 085 – 130 84 76. Onze leeradviseurs gaan graag met jou in gesprek. Of mail naar info@theboostfactory.nl.